DESTINATII DE VACANTA

Detalii si rezervari: 0237 640 389, 0740 148 660, 0744 631 916

TABA

Acolo unde inaltimile Muntilor Sinai vegheaza asupra apelor cristaline ale Marii Rosii se afla Taba, un loc al contrastelor, de unde turistii pleaca de fiecare data cu imagini fabuloase intiparite in memorie. Situata la 200 km de Sharm El Sheikh, la frontiera Egiptului cu Israelul, Taba este un loc unde amprenta mai multor civilizatii a ramas intiparita peste secole.

In imediata apropiere se afla manastirea crestina Sf. Elena iar la 250 de m departare de coasta, pe Insula Faraonilor, se afla cetatea cruciata Salah el Dina, ridicata in secolul al XII-lea. Tot in apropiere se afla si spectaculosul Canion Colorat, de-a dreptul fascinant datorita rocilor ce reflecta culori diferite in bataia razelor soarelui.

O statiune care s-a dezvoltat rapid, cu hoteluri de toate categoriile, apreciata pentru plajele si recifurile de corali exceptionale, oferind o bogata paleta de activitati de agreement si servicii de foarte buna calitate, Taba este din ce in ce mai des aleasa de catre straini pentru petrecerea vacantelor, pe toata durata anului.
Posibilitatea practicarii a numeroase sporturi nautice, atmosfera linistita a statiunii si obiectivele turistice din imprejurimi au facut ca aceasta statiune sa fie preferata de familiile cu copii si de catre turistii ce isi doresc vacante active in locatii putin aglomerate.

Noutati:

Search Engine Submission - AddMe