DESTINATII DE VACANTA

Detalii si rezervari: 0237 640 389, 0740 148 660, 0744 631 916

Punta Cana - Plaja Bavaro

 

Plaja Bavaro din Republica Dominicana

Republica Dominicana este un paradis turistic in adevaratul sens al cuvantului, deosebit de frumos.

Principalele atractii turistice ale acestei regiuni a globului sunt plajele intinse si frumusetea apelor cristaline spre albastru care te atrag si te fascineaza inca din prima clipa.

Plaja Bavaro este una dintre cele mai importante zone din punct de vedere turistic, deoarece are o intindere foarte mare, iar nisipul de culoare alba este cu siguranta un element nou. Faptul ca este lunga constituie un avantaj major pentru cei care prefera zonele mai putin aglomerate, deoarece astfel ai senzatia ca esti singur intr-un paradis. De asemenea, daca pornesti la drum impreuna cu familia si copii trebuie sa stii ca aici vei gasi relaxarea de care ai atat de multa nevoie pentru ca iti va fi foarte usor sa ai grija de cei mici si nici nu vei avea dificultati in a gasi un loc potrivit pe plaja.

Un lucru important pe catre trebuie sa-l stii despre Plaja Bavaro este legat de protectia guvernamentala de care se bucura, astfel ca vei fi cu siguranta intr-o rezervatie naturala exotica. Dat fiind numarul mare de animale specifice zonei precum si de faptul ca se bucura de o vegetatie luxurianta, plaja mai sus amintita este strict protejata, astfel incat trebuie sa fii sigur ca respecti toate regulile odata ce ai ajuns acolo.

Noutati:

Search Engine Submission - AddMe