DESTINATII DE VACANTA

Detalii si rezervari: 0237 640 389, 0740 148 660, 0744 631 916

Athorama Hotel 3*,Halkidiki,Grecia

DESCRIERE: Hotel Athorama este situat intr-o zona impadurita in cea de-a treia peninsula a Halkidiki-ului, peninsula Muntelui Athos (Sfantului Munte), pe drumul spre Ouranopolis.Este un hotel de familie ce ofera cazare intr-un mediu prietenos, care nu poate fi gasit in hotelurile mai mari sau in alte zone turistice mult mai dezvoltate si se adreseaza celor care dau valoare unei vacante simple si relaxante.

CAMERE: Hotelul Athorama ofera camere cu aer conditionat si balcon cu vedere la Golful Siggitikos. Spatiile de cazare elegante ale Hotelului Athorama sunt echipate cu frigider si TV LCD. Baile moderne au pardoseala din placi ceramice si sunt dotate cu uscator de par. Unele unitati ofera zona de relaxare cu semineu.

FACILITATI: Oaspetii se pot bucura de un mic dejun tip bufet in sala de mic dejun a Hotelului Athorama. Restaurantul serveste specialitati locale si ofera vedere la insula Ammouliani. Barul de la piscina serveste bauturi si cafea.Printre facilitatile oferite pentru petrecerea timpului liber se numara o sala de gimnastica si un teren multifunctional (baschet, tenis, volei). Un loc de joaca si o piscina pentru copii sunt, de asemenea, disponibile.Hotelul are, de asemenea, mai multe piscine si un restaurant traditional. Este posibila parcarea privata gratuit la proprietate (nu este necesara rezervare). Servicii: receptie deschisa nonstop, fax/copiator,facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa, camere de familie.

Noutati:

Search Engine Submission - AddMe