DESTINATII DE VACANTA

Detalii si rezervari: 0237 640 389, 0740 148 660, 0744 631 916

Christina Studios 4*,Lefkada, Grecia

DESCRIERE: Proprietatea Christina Studios este inconjurata de o gradina cu flori, aflandu-se  in Ligia, care este numai 3.5 km de orasul Lefkada si 5 km de la Nydri. Chiar langa proprietate se gasesc un minimarket si o brutarie. Christina Studios ofera un mediu prietenos si relaxant, care fac ca  vacanta sa fie confortabila si placuta !

CAMERE: Toate unitatile de cazare in sistem self-catering,oferite de proprietatea de familie Christina Studios au aer conditionat, bucatarie sau chicineta cu facilitati de gatit si frigider. Fiecare dintre ele include TV, iar unele au o zonă de zi separata. Acesta este un complex de trei cladiri, care includ studiouri de 2-3 persoane si apartamente pentru familii de 3-4 persoane. Toate au balcoane mari sau veranda cu vedere la Marea Ionica, la munti sau la gradina.

FACILITATI: Oaspetii se pot relaxa sub pergola, unde au la dispozitie sezlonguri si prosoape. Pentru oaspetii mai tineri, proprietatea ofera o piscina pentru copii. La cerere, puteti utiliza gratuit laptopurile puse la dispozitie de proprietate. Serviciile disponibile pentru clienti care sunt incluse in pretul camerei sunt: un bazin de 130 m patrati  de inot, cu vederi idilice peste gradina, ideal pentru a savura o bautura relaxanta, bazin pentru copii, o zona langa piscina cu pergola si spalier unde se afla sezlonguri si prosoape disponibile, vestiare, camera de zi cu televizor cu plasma, semineu in zona confortabila a holului, acces gratuit la internet Wi-Fi, zona de receptie deschisa nonstop, sala de mic dejun cu mic dejun de calitate, snack bar la piscina, gradina,camera de bagaje, spalatorie, serviciu de calcatorie. Micul dejun este servit in zona de luat masa. Snack barul de la piscina ofera mese usoare si bauturi. Parcarea privata in conditii de siguranta este disponibila si animalele de companie sunt acceptate.

Noutati:

Search Engine Submission - AddMe