DESTINATII DE VACANTA

Detalii si rezervari: 0237 640 389, 0740 148 660, 0744 631 916

Laguna Mare 4*

Laguna Mare 4 * - ALBENA - Bulgaria

DESCRIERE HOTEL Situat chiar pe plaja, la doar 100 de metri de centrul spa Medica din Albena, Hotelul Laguna Mare ofera camere moderne, cu aer conditionat si TV prin satelit.

Oaspetii Hotelului Laguna Mare pot folosi restaurantul si piscina in aer liber de la Hotelul Laguna Garden, situat din apropiere. Pe plaja sunt disponibile sezlonguri si umbrele de soare gratuite.

Facilitati: Piscina descoperita (Laguna Garden), restaurant principal (Laguna Garden), lobby bar, masaj, club internet, minibar, inchiriere seif si frigider , servicii de spalatorie  , rent a car, schimb valutar, internet în holul hotelului, in restaurant , in zona piscinei.

Servicii masa: Mic Dejun/ All inclusive

Camere: Camerele au aer condiţionat şi sunt amenajate confortabil. Camerele dispun de baie cu dus, telefon, TV şi televiziune prin cablu, minibar şi balcon.

Facilitati copii: Club pentru copii si piscina pentru copii cu mini parc de distractii acvatice (in hotel "Laguna Garden").

Sport si activitati:

Gratuit: Utilizarea gratuită a unei umbrele pentru fiecare camera la plaja, : tenis de masa, volei de plaja, baschet, fotbal de plaja, gimnastica aerobica, gimnastica acvatica, darts, sah, table. Program de sport şi de divertisment pentru copii si adulti, ziua si seara, 6 zile din saptamana; show-uri serale, discoteca pentru copii şi scenete prezentate de o echipa de animatori profesionisti.

Contra cost: Excursii, sporturi acvatice, mini golf, calarie, scufundari, fotbal, baschet, fitness, biliard, inchirieri de biciclete si ricse, plimbari cu trasura, Luna Park, bowling.

Noutati:

Search Engine Submission - AddMe