DESTINATII DE VACANTA

Detalii si rezervari: 0237 640 389, 0740 148 660, 0744 631 916

Hotel Kristal 4 *

Hotel Kristal 4 *

DESCRIERE

Un hotel la care raportul dintre pret si calitatea serviciilor oferite este mai mult decat satisfacator. Personal amabil, curatenie aproape impecabila, mancare din belsug si variata. Foarte multe fructe si legume proaspete la fiecare masa, aspect care merita apreciat...

 Hotelul Kristal este situat in partea centrala a complexului Nisipurile de Aur, la aproximativ 450 de metri de plaja, în parc minunat, cu verdeata bogata, matura de iarbă și locuri de odihnă liniștită și plăcută.

Facilitati camere: Hotelul Kristal din Nisipurile de Aur are 2 lifturi si 7 etaje pe care sunt dispuse 193 camere duble, 60 de camere duble family si 40 de camere duble superior, fiecare dispunand de grup sanitar propriu, TV satelit, telefon, minibar, aer conditionat, feon si balcon.

In camera dubla se pot caza maxim 2 adulti + 1 copil. In family room se pot caza maxim 2 adulti + 2 copii. In camera dubla superior se pot caza maxim 2 adulti + 2 copii.

Facilitati hotel: Hotelul Kristal din Nisipurile de Aur dispune de restaurant, bar, piscina exterioara cu sectiune pentru copii, piscina interioara, loc de joaca pentru copii, sala de fitness, teren de tenis, tenis de masa, darts, centru Wellness, baie cu abur, sala de masaj, coafor si parcare nepazita contra cost. Rezervarea locurilor de parcare se face numai la receptie in ziua cazarii.

Noutati:

Search Engine Submission - AddMe