DESTINATII DE VACANTA

Detalii si rezervari: 0237 640 389, 0740 148 660, 0744 631 916

Diaporos Hotel 3*

DESCRIERE: Hotelul Diaporos este un hotel de trei stele, complet renovat in 2012, situat in apropiere de centrul orasului Vourvourou, si numai 2-3 minute de mers pe jos de la plaja. Zona este linistita, cu un mediu natural bogat si ape curate, o alegere excelenta pentru vacanta de vara a cuiva. Acesta este situat intr-o zona ideala datorita mediului natural, apa curata si liniste. In imediata apropiere puteti gasi piete, taverne traditionale, situate pe malul marii, restaurante cu bar, muzica live si o piscina. Diaporos se afla la mai putin de 100 km de Aeroportul Salonic si la mai putin de 115 km de centrul orasului Salonic. Satul Neos Marmaras este la 28 km, iar satul Agios Nikolaos se afla la 13 km.

CAMERE: Hotelul ofera doua tipuri de camere. Primul tip este o camera (un singur spatiu), in timp ce al doilea tip are o usa glisanta care il poate separa in doua spatii diferite (doua camere), o caracteristica care le face potrivite pentru familiile cu copii mici sau mai mari sau grupuri de persoane.

FACILITATI: Hotelul dispune de: gratar, tenis de masa, teren de joaca pentru copii. Bauturile si cafeaua sunt servite la bar pe tot parcursul zilei, iar mancarurile grecesti pot fi savurate la restaurant.

Noutati:

Search Engine Submission - AddMe