DESTINATII DE VACANTA

Detalii si rezervari: 0237 640 389, 0740 148 660, 0744 631 916

Hotel Paradise Green Park 3*

Hotel Paradise Green Park 3*

DESCRIERE

Paradise Green Park este un hotel de apartamente nou și modern, situat în partea centrală a Mării Negre bulgare frumoase stațiunea Nisipurile de Aur la 600 de metri de plajă.


Facilitati Camere


Hotel Paradise Green Park e construit cu o arhitectura frumoasa si ofera 153 apartamente elegant mobilate si43 studiouri spatioase. Culorile clădirilor și peisajul sunt perfect combinate în tonuri calde.
Studiourile sunt spațioase, mobilate luxos, cu gresie si parchet laminat. TV prin cablu, aer condiționat. Bucătărie cu aragaz, frigider seif, cuptor cu microunde, prăjitor de pâine. Baie cu WC și cabină de duș. Capacitatea maximă - 3 adulți.
Apartamentele au o cameră de zi spațioasă, cu mobilier tapițat și bucătărie. Podele sunt din gresie si parchet laminat. Bucătăria are un aragaz, frigider, cuptor cu microunde, prăjitor de pâine. Dormitor separat, baie cu WC și cabină de duș. Capacitatea maximă - 4 adulți.

Facilitati hotel

Paradise Green Park Hotel oferă oaspeților un restaurat Golden Eagle cu aer condiționat care servește rețete selectate din specialitățile culinare ale lumii și băuturi alcoolice de calitate. Barul de la piscină este locul preferat pentru relaxare care oferă cocktail-uri răcoritoare alcoolice si non alcoolice, sandwich-uri și diverse băuturi. Servicii suplimentare - telefon, fax, internet wireless, umbrele și șezlonguri gratuite la piscină, parcare în aer liber

Sport și Spa: centru spa mic cu saună finlandeză și jacuzzi, sală de relaxare și masaje clasice de stres, doctor, salon de frumusete, sală de gimnastică modernă echipată. Posibilitatea de sporturi diferite pe plajă.
Pentru copii: Pentru cei mai tineri oaspeți se află un loc de joacă, sectiune pentru copii la piscina
 

Noutati:

Search Engine Submission - AddMe