DESTINATII DE VACANTA

Detalii si rezervari: 0237 640 389, 0740 148 660, 0744 631 916

Louis Kerkyra Golf 4*, Corfu

DESCRIERE: Hotelul Louis Kerkyra Golf este situat la 50 de metri de plaja, pe partea estica a insulei Corfu, in apropiere de satul Gouvia.

CAMERE: Hotelul Louis Kerkyra Golf are 6 etaje pe care sunt dispuse 240 de camere single, duble standard si duble family.Toate camerele au in dotare: telefon, seif, Tv satelit, frigider, aer conditionat, feon, balcon sau terasa si grup sanitar propriu. Camerele au vedere la mare sau vedere la parc.

FACILITATI: Apropierea de plaja, precum si istoria fascinanta a insulei Corfu si a marii Ionice fac din hotelul Louis Kerkyra Golf locatia ideala pentru cei ce cauta vacante de neuitat. Hotelul este situat in primul rand la mare si a fost de curand renovat integral, remarcandu-se printre celelalte hoteluri din zona prin facilitatile sale deosebite: teren de golf, posibilitatea de practicare a sporturilor nautice, teren de joaca pentru copii, gradina si multe altele.

Renovat în 2002, acest complex de vacanță cuprinde un total de 240 camere. Serviciile includ un hol cu o receptie de 24 de ore, un birou de schimb valutar, lifturi, un stand de ziare, un mic supermarket, precum si un bijutier. Un bar, o zona de gradina mare si o sala TV invita la relaxare. In plus, oaspetilor le sunt oferite diferite camere functionale sa joace carti sau pur si simplu pentru a citi. Un restaurant à la carte cu o zona de non-fumat si highchairs pentru copii sunt, de asemenea, oferite. Biciclete si inchiriere de masini este oferite in plus la hotel. Asistenta medicala este disponibil la cerere.

Noutati:

Search Engine Submission - AddMe