DESTINATII DE VACANTA

Detalii si rezervari: 0237 640 389, 0740 148 660, 0744 631 916

Angelina Hotel Corfu 2 *

Angelina Hotel Corfu 2 *

DESCRIERE:

Acest hotel nou, modern, spațios și superb întreținut, este potrivit pentru familii, cupluri și grupuri de toate vârstele.
Apartamentele au o locaţie bună şi sunt la doar 700m de centrul oraşului Sidari, cu marea sa varietate de restaurante, taverne şi baruri, şi la 300m de plaja. Există, de asemenea, o selecţie de baruri şi taverne în zona imediată. Sidari este la aproximativ 38 de km de Aeroportul Corfu.

Facilitati hotel: Complexul dispune de multe facilităţi pentru a le oferi clienţilor, inclusiv o piscină în aer liber, piscina copii, şezlonguri şi umbrele de soare. În plus există sporturi nautice disponibile pe plaja din apropiere. Barul de la piscină serveşte gustări pe parcursul zilei, iar hotelul dispune de restaurantul Angelinas, care este specializat în bucătăria grecească. Barul hotelului are TV prin satelit cu sport şi filme, o masă de biliard şi divertisment regulat inclusiv karaoke, concursuri şi nopţi de grătar.

Facilitati camere: Există un total de 50 de camere repartizate pe 3 etaje, fiecare cameră este luminoasă şi confortabilă şi oferă o baie privată, paturi, chicineta, aer conditionat (taxe locale) şi balcon sau terasă.

Noutati:

Search Engine Submission - AddMe