DESTINATII DE VACANTA

Detalii si rezervari: 0237 640 389, 0740 148 660, 0744 631 916

Hotel Tintyava 3*

Hotel Tintyava 3*

DESCRIERE

Hotel Tintyava este situat în inima unui parc frumos, în centrul statiunii Nisipurile de Aur, la doar 150 m de plaja. O mare parte din viata de noapte a statiunii este concentrat în jurul lui și este o alegere excelentă pentru o vacanță plină, de neuitat mai ales pentru cuplurile tinere sau grupuri de prieteni care doresc a se distra.

Facilitati camere:
Hotelul dispune de 157 camere duble si 7 apartamente.Camerele sunt dotate cu TV prin satelit, aer condiționat, mini-bar, seif, baie cu cabină de duș, telefon, canapea extensibilă, balcon. Apartamentele au capacitate de cazare de patru persoane, băile sunt dotate cu cadă.

Facilitati hotel:
Hotelul beneficiază de serviciu de la 24 Ore Recepție, piscină proprie în aer liber, cu șezlonguri și umbrele, restaurant grill, bar în stil irlandez-, CAF, cafenea, centru medical 24 de ore. Mese de biliard și mașini cu jocuri pentru copii, acces la internet wireless în lobby, tenis de masă. Puteți închiria seif la recepție, servicii de spălătorie, servicii de afaceri, locuri de parcare platite.

Sport si activitati: Piscina in aer liber pentru adulti si sectiune pentru copii, club pentru copii.
Plaja: cu nisip publică la 150 m de hotel.

 

Noutati:

Search Engine Submission - AddMe