DESTINATII DE VACANTA

Detalii si rezervari: 0237 640 389, 0740 148 660, 0744 631 916

Hotel Golden Line AH 3*+

  • img-geo/place-hotel-golden-line-ah-3----1101_2_sm.jpg

Hotel Golden Line AH 3*+

Descriere

Hotelul Golden Line este localizat in centrul statiunii Nisipurile de Aur, la 18 km de Varna, in linia a doua de hoteluri, la aproximativ 150 m distanta fata de plaja.

Hotelul Golden Line din Nisipurile de Aur, a fost construit in anul 2011 si este format dintr-o cladire formata din 6 etaje, situat in centrul statiunii. Hotelul Golden Line pune la dispozitia clientilor sai conditii bune de cazare in studiouri sau apartamente, precum si un centru Spa, oferind un sejur linistit si relaxant.

Facilitati camere

In structura de cazare a hotelului exista 26 studiouri, 43 apartamente cu 1 dormitor si 6 apartamente cu 2 dormitoare.

Apartamentele cu 1 dormitor (50 mp): dormitor + living, chicineta, vase si tacamuri, cuptor cu microunde, plita electrica, TV, telefon, frigider, aer conditionat, aspirator, grup sanitar propriu cu cada, balcon.

Apartament cu 2 dormitoare (75 mp): 2 dormitoare + living cu canapea extensibila, chicineta, vase si tacamuri, cuptor cu microunde, plita electrica, TV, telefon, frigider, aer conditionat, aspirator, grup sanitar propriu cu cada, balcon.

In studio se pot caza maxim 3 persoane.
In apartament 1 dormitor capacitatea maxima este de 2 adulti + 2 copii.
In apartament 2 dormitoare capacitatea maxima este de 4 adulti + 2 copii.

Facilitati hotel

Hotelul Golden Line pune la dispozitia clientilor sai, urmatoarele servicii si facilitati:
Restaurant; Lobby bar; Seif la receptie; Internet Wireless in lobby; Piscina exterioara; Piscina pentru copii; Tobogane la piscina pentru copii; Bar la piscina; Loc de joaca pentru copii; Program de animatie; Centru Wellness; Salon de infrumusetare; Fitness; Sauna; Baie de aburi; Masaj; Jacuzzi; Cabinet medical; Room service; Schimb valutar; Magazin; Sala de conferinte cu o capacitate de 50 locuri;; Parcare in limita locurilor disponibile.

Noutati:

Search Engine Submission - AddMe