DESTINATII DE VACANTA

Detalii si rezervari: 0237 640 389, 0740 148 660, 0744 631 916

Primassol Ralitsa Superior 3*

  • img-geo/place-primassol-ralitsa-superior---3--1130_0_sm.jpg
  • img-geo/place-primassol-ralitsa-superior---3--1130_2_sm.jpg

Primassol Ralitsa Superior   3*

 

DESCRIERE HOTEL

Hotelul PrimaSol Ralitsa Superior beneficiază de o amplasare liniștită în zona parcurilor din Albena, la 900 m de plajă. Oaspeții se bucură de acces gratuit la un parc acvatic cu piscine și tobogane cu apă. Proprietatea oferă de asemenea un restaurant tip bufet și două restaurante à la carte, unde oaspeții pot savura preparate din bucătăria bulgărească și internațională. În zonele publice este disponibil WiFi gratuit.

Descriere Camere

Toate camerele au aer condiționat, televizor, minibar și balcon. Băile private sunt dotată cu duş sau cadă. Tarifele camerelor includ 1 umbrelă de soare și 2 șezlonguri.

Facilitati

Hotelul PrimaSol Ralitsa Superior oferă un centru spa și de wellness cu saună, baie de aburi, cadă cu hidromasaj, servicii de masaj și centru de fitness. Există de asemenea 2 piscine în aer liber și o piscină interioară. În plus, la proprietate sunt disponibile un loc de joacă, un club pentru copii și o piscină interioară pentru copii. Oaspeții pot practica și diverse sporturi, iar seara pot participa la programe de divertisment cu jocuri și spectacole.

La mai puțin de 900 m de hotel există diferite magazine, restaurante și baruri. Între orele 09:00 - 17:00, oaspeții au la dispoziție la fiecare 30 de minute un serviciu gratuit de transfer cu autobuzul la/de la plajă.

 

Noutati:

Search Engine Submission - AddMe