DESTINATII DE VACANTA

Detalii si rezervari: 0237 640 389, 0740 148 660, 0744 631 916

Park Hotel Golden Beach 4 *

Descrierea unitatii de cazare

Renovat in anul 2009, Park Hotel Golden Beach**** este situat in zona nordica a statiunii Nisipurile de Aur, avand o priveliste superba datorita faptului ca este inconjurat de codri seculari.

Conditii de cazare

Park Hotel Golden Beach**** din Nisipurile de Aur are 5 lifturi si 9 etaje pe care sunt dispuse 74 camere duble, 84 camere duble superior si 28 camere triple, toate fiind dotate cu grup sanitar propriu, feon, telefon direct, TV-satelit, minibar, internet wireless contra cost, aer conditionat si balcon.

In camera dubla se poat caza maxim 2 adulti + 1 copil.

In camera dubla superior se pot caza maxim 2 adulti + 2 copii sau 3 adulti.

In camera tripla se pot caza maxim 3 adulti + 1 copil.Servicii si Facilitati Hotel

Servicii si facilitati hotel

Park Hotel Golden Beach**** din Nisipurile de Aur este dotat cu restaurant principal si restaurant a-la-carte Barbeque, piscina exterioara si interioara, bar, casa de schimb valutar, sala de conferinte, loc de joaca pentru copii, magazine, rent a car, salon de infrumusetare si parcare pazita contra cost. Rezervarea locurilor de parcare se face numai la receptie in ziua cazarii.

Nu se accepta animale de companie.

Contra cost: Room service, seif, sauna, baie de aburi, masaj, servicii de infrumusetare, babysitting, curatatorie si spalatorie, parcare. O selectie de bauturi alcoolice si non-alcoolice, sucuri din fructe proaspat stoarse, vinuri de firma, toate bauturile de provinienta locala intre orele 23:00-10:00h.

Noutati:

Harta Park Hotel Golden Beach 4 * (Nisipurile de Aur)

Search Engine Submission - AddMe