DESTINATII DE VACANTA

Detalii si rezervari: 0237 640 389, 0740 148 660, 0744 631 916

Hotel Elitsa 3*

Hotel Elitsa se afla pe tarmul de azur al statiunii Albena. In imediata apropiere a hotelului, se afla rezervatia naturala Baltata.

Facilitati camere: Camerele din hotelul Elitsa sunt standard si sunt dotate cu grup sanitar propriu, telefon, televizor cu program prin satelit, balcon. Vizitatorii hotelului au posibilitatea de a inchiria frigider. Hotel Elitsa are 3 lifturi si 10 etaje pe care sunt dispuse 170 camere duble.

Facilitati hotel:
restaurant Lobby Bar, WiFi in Lobby (contra cost) Beach Bar piscina exterioara cu umbrele si sezlong gratuite, in limita disponibilitatilor, bar la piscina seif spre inchiriat gratuit: tenis de masa, darts, sah, table, volei pe plaja, fotbal, aerobica in apa program de animatie 6 zile/saptamana teren de joaca pentru copii, Disco pentru copii birou de schimb valutar Internet Cafe in cadrul hotelului Flamingo Grand turistii isi pot lasa copiii la gradinita de copii (3 - 6 ani) parcare nepazita contra cost (se taxeaza pe intreg sejurul la intrarea in statiune). Unele dintre cele mai populare restaurante din Albena “Slavianschi cit”, ”Staria dib” si “Rai” se afla in imediata apropiere a hotelului. Piscina se afla in dreptul hotelului Elitsa dar o utilizeaza si turistii cazati la hotel Nona.

Se accepta animale de companie contra cost.

Concept all inclusive:
Mic dejun bufet la restaurantul principal - 07:30-10:00 h

Pranz bufet la restaurantul principal

Cina bufet la restaurantul principal - 18:30-20:00 h

Seri tematice (bucatarie italiana, bulgareasca, fructe de mare) In barurile hotelului 10:00-23:00 h - bauturi alcoolice si non-alcoolice bulgaresti, vin, bere, cafea.

Noutati:

Harta Hotel Elitsa 3* (Albena)

Search Engine Submission - AddMe