DESTINATII DE VACANTA

Detalii si rezervari: 0237 640 389, 0740 148 660, 0744 631 916

Hotel Amelia Superior 3*

Hotelul Amelia (fostul Drujba) este situat in partea centrala a statiunii Albena, la o distanta de 100 de metri de la plaja.
Incepand cu anul 2013 fostul hotel Dobrudja a fost redenumit in Hotel Amelia 3*** iar capacitatea de cazare a fost completata cu un corp nou de 40 camere duble noi si spatioase. S-a renovat lobby-bar si sunt lifturi noi.
In prezent se ofera cazare intr-o cladire de 7 nivele care cuprinde 107 camere duble (14 mp) si o cladire anexa ce cuprinde 40 camere duble noi.

Toate camerele dispun de:
aer conditionat individual TV satelit grup sanitar propriu cu cada sau dus telefon balcon gresie pe jos
Contra cost se poate inchiria seif. O parte din camere dispun de vedere la mare, celelalte avand vedere catre statiune/parc.

Servicii si Facilitati Hotelul Amelia din Albena dispune de:
restaurant cu scaun inalt pentru copii Lobby Bar casa de schimb valutar Baby-cot la cerere (patut bebelusi) parcare nepazita contra cost (se taxeaza pe intreg sejurul la intrarea in statiune)Gratuit: volei pe plaja, sah
Contra cost: tenis de masa, biliard, masaj, Internet Cafe
In imediata apropiere a hotelului se afla 2 terenuri de tenis, teren de mini golf si piscina la hotelul “Malibu”. In apropiere exista hipodrom, teren de fotbal si volei, posibilitatea de plimbare cu parasuta si schi nautic. Se ofera spre inchiriat biciclete si patine cu rotile.

Noutati:

Harta Hotel Amelia Superior 3* (Albena)

Search Engine Submission - AddMe