DESTINATII DE VACANTA

Detalii si rezervari: 0237 640 389, 0740 148 660, 0744 631 916

Yassen AH 3* Sunny Beach

 DESCRIERE: Cu o localizare unica la doar 70 m. de mare, situat într-un loc linistit si inconjurat de vegetatie, Yassen Holiday Village se află la 5 minute de mers pe jos de centrul staţiunii Sunny Beach.

CAMERE: Acest hotel vă oferă 300 de apartamente, cu mobilier modern pentru vacanta dumneavoastra! Apartamentele sunt dotate cu aer conditionat TV , DVD , echipament complet de bucătărie , terasă cu masă și scaune .

FACILITATI: Oferă o piscină şi parcare păzită în apropiere. Există o staţie de autobuz la numai 150 de metri. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă în fiecare apartament, la un cost suplimentar. Proprietatea include un supermarket şi un restaurant care serveşte preparate delicioase din bucătăria bulgărească şi internaţională. Puteţi găsi alte restaurante şi baruri la câţiva paşi. Copiii au la dispoziţie o piscină de mică adâncime şi un loc de joacă. La recepţie puteţi rezerva diverse excursii. La cerere, este disponibil un serviciu de transfer de la/la aeroportul oraşului Burgas, aflat la 35 km. Orăşelul străvechi Nesebăr este la 7 km. Portul de agrement din Sveti Vlas, cu numeroase baruri pe plajă, este la mai puţin de 6 minute de mers cu maşina.

 

Noutati:

Search Engine Submission - AddMe