DESTINATII DE VACANTA

Detalii si rezervari: 0237 640 389, 0740 148 660, 0744 631 916

Barco Del Sol AH 3* Sunny Beach

 DESCRIERESituat în Sunny Beach, la 150 de metri de promenada principală şi la 500 de metri de plajă, Holiday Village Barco Del Sol oferă parcare privată gratuită.

CAMERE: Barco del Sol oferă 72 apartamente dotate cu aer condiţionat. Toate apartamentele complexului de apartamente sunt echipate cu o zonă de luat masa ȋn cameră, o chicinetă utilata şi un frigider, internet, TV. Complexul de apartamente este dotat cu câteva apartamente de dimensiuni mari special amenajate pentru familişti. Toate apartamentele au TV prin cablu şi conexiune la internet prin cablu. Fiecare baie are cadă şi articole de toaletă gratuite

FACILITATI Burgas Airport (BOJ) este plasat la o distanţă de aproape 30 de minute de complexul de apartamente(40 km). Stația de autobuz regional este la 400 de metri de hotel. Nesebar este la 5 km distanță.Complexul de apartamente se află la distanță scurtă de o varietate de cafenele și restaurante locale, ideal pentru cei care doresc să ia masa în afara complexului de apartamente.O atractie a hotelului este piscina de pe acoperis.

 

Noutati:

Search Engine Submission - AddMe