DESTINATII DE VACANTA

Detalii si rezervari: 0237 640 389, 0740 148 660, 0744 631 916

Dawn Park Aparthotel 3 * Sunny Beach

DESCRIERE: Dawn Park este situat în Sunny Beach, la 10 minute de mers pe jos de plajă. Orăşelul antic Nesebar se afla la doar 6 km distanta.

CAMERE:Toate camerele hotelului de apartamente Dawn Park au aer condiţionat, TV LCD cu canale prin cablu, zonă de relaxare şi facilităţi pentru prepararea de ceai şi cafea. De asemenea, fiecare cameră oferă chicinetă cu frigider şi cuptor cu microunde

FACILITATI:Restaurantul hotelului serveşte preparate în stil mediteranean, într-un cadru tematic. Aparthotel Dawn Park are, de asemenea, piscină mare în aer liber gratuită, cadă cu hidromasaj, paturi cu hidromasaj, piscină pentru copii și loc de joacă, bar la piscină și sală de jocuri. De asemenea, aveți la dispoziție gratuit umbrele de soare și șezlonguri. Clubul pentru copii oferă servicii gratuite de babysitting. Centrul spa, terenul de mini-fotbal și terenul de tenis sunt disponibile la un cost suplimentar. Puteți utiliza serviciul de închiriere de mașini, de iahturi sau biciclete, iar serviciul de transfer de la/la Aeroportul Burgas, situat la 32 km, este disponibil la cerere. Serviciile de birou de turism se oferă la recepție.

 

 

Noutati:

Search Engine Submission - AddMe