DESTINATII DE VACANTA

Detalii si rezervari: 0237 640 389, 0740 148 660, 0744 631 916

Grecotel Daphnila Bay Thalasso 4*

  • img-geo/place-grecotel-daphnila-bay-thalasso-4--438_0_sm.jpg
  • img-geo/place-grecotel-daphnila-bay-thalasso-4--438_1_sm.jpg
  • img-geo/place-grecotel-daphnila-bay-thalasso-4--438_2_sm.jpg
  • img-geo/place-grecotel-daphnila-bay-thalasso-4--438_3_sm.jpg
  • img-geo/place-grecotel-daphnila-bay-thalasso-4--438_4_sm.jpg
  • img-geo/place-grecotel-daphnila-bay-thalasso-4--438_5_sm.jpg
  • img-geo/place-grecotel-daphnila-bay-thalasso-4--438_7_sm.jpg

DESCRIERE: Hotel magnific, este situat intr-o padure frumoasa de pini si maslini ce se intinde pana la mare.Hotelul este amplasat pe o colina, cu o vedere magnifica a golfului Dassia. Plaja proprie cu nisip, umbrita natural, intrare lina in mare, bucatarie generoasa, alimente sanatoase, o varietate de programe de animatie, personal multilingv, atmosfera prietenoasa. Este dificil de a gasi un loc mai minunat pentru a va bucura de frumusetea naturala si de confort. Daphnila Bay Thalasso ofera cel mai bun remediu pentru stresul vietii cotidiene - o gama larga de proceduri in centrul  Elixir Thalasso Spa avand la baza terapii naturale. Pentru iubitorii de activitati in aer liber, hotelul ofera o varietate de activitati sportive si de programe de divertisment.

CAMERE: Hotelul dispune de un numar de 260 de camere : Double Rooms, Bungalows, Family Bungalows. Double Room Mountain View or Sea View (~28 mp) Situate in cladirea principala, cu vedere spre mare sau spre munte, paturi - 3. Camere in culori luminoase, mobilier din bambus,  mocheta.Camera dispune de 2 paturi de o persoana si o canapea extensibila, o baie de marmura. Unele camere au o usa de legatura. Bungalow Sea Side (~38 mp)  Situat in gradina, cu vedere spre mare.Design in stil mediteranean, cu tavane boltite si podele din piatra.Dispune de un pat dublu sau doua paturi de o persoana, o canapea, o baie de marmura. Family Bungalows Sea Side tip А (~40 mp) Situat in gradina, vedere spre mare. bungalou pentru familii, spatios.Dormitorul principal dispune de un pat dublu, iar zona de louge 2 canapele extensibile, o baie. Camerele sunt separate printr-o usa.Baia cu cada, chiuveta si toaleta. Family Bungalows Sea Side tip В (~50 mp) Bungalouri pentru familii, spatioase, situate in gradina , vedere spre mare.Sunt decorate in stil mediteranean, cu pardoseli din piatra. Caracteristici: dormitor matrimonial cu doua paturi de o persoana, 2 canapele extensibile.Zona de dormit este separata prin usi glisante.Baia cu  cada si o cabina de dus separata.

FACILITATI: Dine Around Oaspetii au posibilitatea de a schimba cina, o data pe sejur, din restaurantul principal  al hotelului cu o cina in restaurantul hotelurilor : Corfu Imperial sau Eva Palace (familiile cu copii numai in sezonul de varf). Bauturi pentru o taxa suplimentara.

 

Noutati:

Search Engine Submission - AddMe