DESTINATII DE VACANTA

Detalii si rezervari: 0237 640 389, 0740 148 660, 0744 631 916

Hotel Corfu Sea Gardens

DESCRIERE: Hotelul de plaja este situat în partea de Sud a insulei Corfu si de oraşul istoric pitoresc Corfu. Plaja cu nisip din Asprokavos se află chiar în faţa hotelului si oferă şezlonguri şi umbrele de soare. Staţiunea plină de viaţă Kavos este de aproximativ 10 minute de mers pe jos, iar hotelul este la aproximativ 60 de minute de mers cu maşina de la Aeroportul Corfu.

CAMERE:Toate studiourile şi camerele sunt luminoase, curate şi liniştite, cu un balcon sau o terasă. Camerele cu aer condiţionat au băi cu duş şi uscător de păr. De asemenea, camerele sunt dotate cu TV prin satelit, seif şi frigider. Aerul condiţionat individual reglementat este o caracteristică standard de cazare.

FACILITATIl: Acest hotel cu aer condiţionat pe plajă cu atmosferă prietenoasă a 12 clădiri anexe şi 106 camere înconjurate de grădini şi terase spaţioase. Oaspeţii sunt întâmpinaţi în hol, care oferă o recepţie non-stop şi un serviciu de check-out de 24 de ore, precum şi un seif şi facilităţi de schimb valutar. Oaspeţii mai tineri se vor bucura de joacă pentru copii şi clubul pentru copii. Hotelul oferă magazine, un café-bar, restaurant şi acces la Internet wireless în zonele publice. Facilităţile suplimentare includ un serviciu de spălătorie, parcare şi biciclete de închiriat. Hotelul oferă de asemenea acces la un serviciu medical. Fiind situat chiar pe plaja de nisip, hotelul oferă o piscină cu apă dulce cu zonă de înot pentru copii. Oaspeţii pot profita de snack barul de la piscină, precum şi şezlonguri şi umbrele de soare. Sporturile oferite la acest hotel de plajă includ aerobic, tenis de masă, baschet, volei, volei pe plajă şi bocce. Programe de divertisment sunt oferite în întreaga zi şi noapte pentru adulţi şi copii, cu cluburi de copii, apă de aerobic şi sportive organizate în timpul zilei şi de muzică, dansuri şi cabaret în timpul nopţii. Există dansuri tradiţionale greceşti în fiecare săptămână.

 

Noutati:

Search Engine Submission - AddMe