DESTINATII DE VACANTA

Detalii si rezervari: 0237 640 389, 0740 148 660, 0744 631 916

Lido Corfu Sun Hotel 3*+

  • img-geo/place--lido-corfu-sun-hotel-3----457_0_sm.jpg
  • img-geo/place--lido-corfu-sun-hotel-3----457_1_sm.jpg
  • img-geo/place--lido-corfu-sun-hotel-3----457_2_sm.jpg
  • img-geo/place--lido-corfu-sun-hotel-3----457_3_sm.jpg
  • img-geo/place--lido-corfu-sun-hotel-3----457_4_sm.jpg
  • img-geo/place--lido-corfu-sun-hotel-3----457_5_sm.jpg
  • img-geo/place--lido-corfu-sun-hotel-3----457_6_sm.jpg
  • img-geo/place--lido-corfu-sun-hotel-3----457_7_sm.jpg

DESCRIERE: Hotel mic si confortabil, situat pe un deal inconjurat de copaci verzi. Vederi panoramice spre mare, zona confortabila, cu un stil simplist, restaurant, piscina, acces la internet, servicii de inalta calitate. O alegere economica pentru o vacanta relaxanta

CAMERE: Camerele standard liniştite sunt foarte curate şi oferă vedere la mare sau la munte. Toate sunt dotate cu o baie privată cu duş/cadă şi oferă un pat dublu. Acestea sunt dotate cu telefon direct, TV satelit/cablu, radio, acces la Internet, seif şi un minibar/frigider. De asemenea, facilitati pentru ceai şi cafea şi aer condiţionat şi încălzire individual reglementate sunt oferite în toate camerele ca standard şi toate unităţile au fie un balcon sau o terasă.

FACILITATI: Wi-Fi in zone publice (gratuit)cu apa dulcestatie de autobuz in apropierea hotelului. Facilităţile oferite pentru oaspeţii de la această unitate cu aer condiţionat şi includ o zonă de hol cu recepţie non-stop şi serviciul de check-out, un lounge cu TV şi loc de joacă pentru copii. Există o cafenea, un bar şi o sala de mic dejun/mese. Oaspeţii pot profita de asemenea de acces la WLAN Internet şi room service si parcare este disponibila pentru cei care sosesc cu maşina. De asemenea, este posibila închirierea de biciclete la faţa locului. Acest hotel oferă o piscina încălzită în aer liber cu zonă de înot copii şi oaspeţii se pot relaxa pe şezlongurile gratuite, sau la snack barul de la piscină, sub umbrelele de soare. În plus, hotelul oferă programe de divertisment pentru adulţi şi copii şi există şezlonguri pentru utilizarea pe plaja de nisip.

 

Noutati:

Search Engine Submission - AddMe