DESTINATII DE VACANTA

Detalii si rezervari: 0237 640 389, 0740 148 660, 0744 631 916

Atrium Prestige Thalasso Spa Resort & Villas 5* Deluxe

  • img-geo/place-atrium-prestige-thalasso-spa-resort---villas-5--deluxe--485_0_sm.jpg
  • img-geo/place-atrium-prestige-thalasso-spa-resort---villas-5--deluxe--485_1_sm.jpg
  • img-geo/place-atrium-prestige-thalasso-spa-resort---villas-5--deluxe--485_2_sm.jpg
  • img-geo/place-atrium-prestige-thalasso-spa-resort---villas-5--deluxe--485_3_sm.jpg
  • img-geo/place-atrium-prestige-thalasso-spa-resort---villas-5--deluxe--485_4_sm.jpg
  • img-geo/place-atrium-prestige-thalasso-spa-resort---villas-5--deluxe--485_5_sm.jpg
  • img-geo/place-atrium-prestige-thalasso-spa-resort---villas-5--deluxe--485_6_sm.jpg
  • img-geo/place-atrium-prestige-thalasso-spa-resort---villas-5--deluxe--485_7_sm.jpg

DESCRIERE: Hotel de lux, de cinci stele deschis in anul 2009. Situat pe malul marii. Zona comfortabila, vederi magnifice ale marii azurii si un design exclusiv. O gama larga de camere spatioase si comfortabile, bungalouri, apartamente si vile. Piscine, restaurante, baruri, acces la internet, servicii pentru copii, sport, divertisment in timpul zilei si seara, un centru - spa de talasoterapie. O alegere perfecta pentru o vacanta exclusiva, ideal pentru orice categorie de turisti. Coasta de sud-est a insulei, pos. Lachania, la 36 km de satul. Kalathos, la 30 km de orasul Lindos, la 74 km de orasul Rodos si 77 km de aeroport.

CAMERE: Total de 254 camere . Camere & Suite : Camere duble (~38 mp), camere deluxe cu piscina(~39 mp), Suite deluxe junior (~51 mp.), Suite family deluxe (~56 mp), Suite superior (~68 mp), Suite de familie superior (~68 mp), Bungalouri prestige. Bungalouri Prestige cu piscina (~42 mp). Facilitati camera : Toate camerele au aer conditionat, TV prin satelit cu canale de muzica, telefon direct , acces la internet Wi-Fi ( gratuit ) , mini- bar (contra cost ), seif ( gratuit ), baie cu jacuzzi, uscator de par, halate de baie si papuci, filtru de cafea / ceai , balcon / terasa. Tip de pat suplimentar - standard. Camere deluxe cu piscina incalzita privata, terasa mobilata, cu vedere la mare . Junior Deluxe  si camera de zi, bucatarie, baie cu cabina de dus separata. Deluxe Family Suite dormitor, living separat, dormitor, baie cu cabina de dus separata, vedere la mare.

FACILITATI: Nisip si pietris, prosoape de plaja, sezlonguri, umbrele, baby - sitting, club pentru copii, loc de joaca pentru copii, piscina pentru copii.

 

Noutati:

Search Engine Submission - AddMe