DESTINATII DE VACANTA

Detalii si rezervari: 0237 640 389, 0740 148 660, 0744 631 916

Akti Ouranoupoli Hotel 3*, Ouranopolis, Grecia

DESCRIERE: Akti Ouranoupolis este situat pe malul mării, la doar 1,5 km în afara Ouranoupolis pe peninsula Athos. Situat aproape de Muntele Athos, hotelul Akti Ouranopolis este la 125 km de Thessaloniki si este accesibil pentru a face croaziere in zona.

CAMERE: Hotelul pune la dispozitia dumneavoastra 80 camere moderne, spatioase, echipate complet care reflecta caracterul ospitalier al complexului. Camerele standard au 25 m² si dispun de televizor prin satelit, telefon, internet WiFi, balcon, veranda, baie, uscator de par, cabina de dus, frigider si seif.

FACILITATI: Taverna Greek Traditional “Elia Tomana” serveste cele mai delicioase mancaruri de vara printre care se afla salatele si specialitati din peste. Restaurantul hotelului ofera masa in sistem bufet suedez, imbinand stilurile internationale cu cele grecesti. Acesta dispune de o panorama minunata, cina fiind servita langa piscina de unde puteti vedea cele mai frumoase apusuri de soare. Barul de la piscina va ofera mai multe specialitati de bauturi racoroase si reconfortante. Barul de pe plaja este situat in minunatul golf Siggitikos si va ofera o diversitate de produse precum snacks-uri , salate si aperitive, racoritoare, cocktail-uri, cafele si o muzica ambientala placuta. Acesta este conectat cu hotelul prin doua pasaje subterane fiind echipat complet.

 

Noutati:

Search Engine Submission - AddMe