DESTINATII DE VACANTA

Detalii si rezervari: 0237 640 389, 0740 148 660, 0744 631 916

Aristoteles Holiday Resort&SPA 4*

 

DESCRIERE: Aristoteles Holiday Resort& SPA**** este un complex hotelier ce se intinde pe o suprafata de pana la 700 de metri de plaja. Camerele superioare se afla mai aproape de plaja iar camerele standard sunt mai departe de plaja. Hotelul este situat in statiunea Ouranoupolis, de pe bratul Athos, peninsula Halkidiki.

CAMERE: Aristoteles Holiday Resort & Spa are 235 de camere (camere duble, studiouri, maisonette si suite), dotate cu balcon cu vedere la mare, aer conditionat, telefon, TV satelit, baie cu dus sau cada, feon, frigider. Camerele duble au in dotare: balcon, aer conditionat, telefon, TV satelit, grup sanitar propriu cu dus sau cu cada, feon si frigider. Apartamentele tip maisonette: au 45 de metri patrati si sunt doatate cu bucatarie, living, dormitor la etaj si grup sanitar propriu cu cada sau dus, aer conditionat, TV, frigider, telefon si balcon. Apartamentele au 45-50 de metri patrati si sunt alcatuite din 2 camere despartite prin usa, bucatarie, aer conditionat, TV, frigider, telefon, grup sanitar propriu cu cada sau dus si balcon. Studiourile/camere superior: au 35 de metri patrati, aer conditionat, TV, frigider, telefon, grup sanitar propriu si balcon/terasa. Unele studiouri au si chicineta. Family room: au in dotare: aer conditionat, TV, frigider, telefon, grup sanitar propriu si balcon/terasa. Family room = 2 camere despartite prin usa + minichicineta (doar plita electrica). Standard suite: are 70 de metri patrati, bucatarie, 2 bai dintre care una are cada cu hidromasaj, living cu loc de luat masa si semineu, dormitor la etaj, aer conditionat, TV, frigider, telefon si balcon. Presidential suite: este localizat intr-o alta cladire decat cea principala. Are 110 metri patrati. Este alcatuit din living, bucatarie cu loc de luat masa si semineu, 2 bai, dintre care una are cada cu hidromasaj iar cealalta dus, aer conditionat, frigider, telefon si balcon.

FACILITATI: Complexul Aristoteles cuprinde un centru Spa, un restaurant, o taverna, bar la piscina, bar principal, discoteca, miniclub pentru copii, minimarket, piscina exterioara de 500 mp  incalzita, piscina pentru copii, tobogane, teren de tenis, teren de volei, plaja cu sezlonguri si sporturi de apa.

 

Noutati:

Search Engine Submission - AddMe