DESTINATII DE VACANTA

Detalii si rezervari: 0237 640 389, 0740 148 660, 0744 631 916

Alkyonis Hotel 2*, Halkidiki, Grecia

DESCRIERE: Alkyonis Hotel face parte din grupul de hoteluri Mykoniati. Acesta este situat în Kassandra, Chalkidiki într-o zonă numită N. Kalikratia. Alkyonis Hotel este o destinaţie ideală pentru vacanţe şi călătorii de afaceri, deoarece este la doar 35 km de oraşul Salonic şi doar 80 m de plaja.

CAMERE: Acest hotel cuprinde un total de 41 de camere repartizate pe 4 etaje. Facilitatile oferite pentru oaspeti include o zona de lobby cu 24 de ore, un seif (la receptie) și acces la lift. Există un café-bar și o sală de mic dejun. Oaspetii pot profita de asemenea de servicii de spălătorie. Camerele sunt luxos concepute cu materiale de calitate într-un cadru unic. Toate camerele sunt dotate cu o baie privată cu un duș și oferă un pat dublu. Acestea sunt dotate cu TV prin satelit / cablu, un radio, un minibar și un set de călcat. Mai mult, aer condiționat individual și acces la internet sunt disponibile pentru o taxă suplimentară.

FACILITATI: Magazine, taverne, cafenele, bănci şi alte facilităţi sunt aproape de hotel, ceea ce face un sejur convenabil pentru fiecare vizitator. Hotelul oferă facilităţi luxoase de SPA de la hotelul, Mykonos Paradise. Clienţii se vor bucura de piscină interioară încălzită, saună, jacuzzi şi multe alte activităţi satisfacatoare.

 

Noutati:

Search Engine Submission - AddMe