DESTINATII DE VACANTA

Detalii si rezervari: 0237 640 389, 0740 148 660, 0744 631 916

Ammon Zeus Hotel 4*Halkidiki, Grecia

 

DESCRIERE: Primul hotel construit în Halkidiki, acest hotel a fost reconstruit în 2000 și este, probabil, singurul hotel construit chiar pe malul marii.

CAMERE: Cuprinde 112 camere și 14 apartamente, hotelul cu aer condiționat oferă un hol cu recepție 24 de ore și check-in check-out servicii, un seif, facilitati de schimb valutar, acces lift, un stand de ziare și un salon TV. Acces la internet și un parc auto sunt, de asemenea, puse la dispozitie. Hotelul oferă camere și apartamente toate complet renovate și dotate cu un frigider, aer condiționat reglementate în mod individual și încălzire, TV prin satelit / cablu și un uscător de păr. Băile sunt dotate cu un duș și cada de baie. Facilități standard în camere includ un pat dublu, telefon direct, radio, seif și balcon sau terasa. Din balcoane spaţioase clientul se poate bucura de o vedere panoramică a Mării Egee sau de munţii verzi din jurul hotelului.

FACILITATI: Mese și băuturi sunt oferite la bar și restaurant. Restaurantul hotelului serveşte mâncăruri tradiţionale greceşti, realizate din produse proaspete, locale. Oaspeţii pot găsi o mulţime de taverne în Kallithea, precum şi magazine, cafenele, baruri si cluburi. Barurile de piscină şi plajă oferă băuturi răcoritoare şi gustări. Pentru cei care sunt mai activi, schi nautic, jet ski şi motociclete de mare sunt disponibile pentru inchiriere.

Noutati:

Search Engine Submission - AddMe