DESTINATII DE VACANTA

Detalii si rezervari: 0237 640 389, 0740 148 660, 0744 631 916

Hotel Elena

 

DESCRIERE: Elegantul Hotel Elena este situat în statiunea Nisipurile de Aur, la doar 250 de metri de Plaja. Constructia sa a fost finalizata în 2004, arhitectura moderna, design interior si stilul personal lasa o impresie placută asupra vizitatorilor. Hotelul dispune de camere spatioase, cele mai multe dintre ele cu vedere la mare.

CAMERE: Camere duble: cu vedere spre mare sau spre parc, de aproximativ 32mp zona, doua paturi parte la cot cu dimensiuni 1m/2m, care poate deveni paturi duble, mini-optiunea o canapea extensibila, frigider / minibar - costul optional contra, televiziune prin satelit, wireless gratuit acces la internet, telefon, seif. Fiecare cameră are un balcon, baile sunt dotate cu cabina de dus sau cada, uscator de par. Capacitate: minim 2 adulti pe paturi normale, plus un maxim de 1 adult sau 2 copii pe pat suplimentar. Studio - doar cu privire la zona mare de aproximativ 40mp, 3 paturi normale si living cu masă si scaune / mini-canapea. Facilitatile sunt aceleasi ca si in camere duble. Cazare posibile trei adulti pe paturi normale, plus un maxim de 1 adult / 2 copii pe pat suplimentar.

FACILITATI: piscina in aer liber cu sezlonguri si umbrele gratuite, interioara incalzita piscina si o sectiune pentru copii cu adancime de 0,8 m, sala de fitness, un centru spa mic si "wellness" si sauna. Baie de aburi, salon de coafura, medical, club de copii / camera de joaca pentru copii.
Oaspetii hotelului restaurantul principal - 260 locuri si include un ring de dans, sala de lobby - capacitatea de 240 de locuri si ring de dans, lobby bar - functionează 24 de ore, cocktail bar de tip mezanin - 100 de locuri, cafe nu este foarte mare, de internet cafenea,sala de conferinte, sala multi-scop, magazin.

 

Noutati:

Search Engine Submission - AddMe