DESTINATII DE VACANTA

Detalii si rezervari: 0237 640 389, 0740 148 660, 0744 631 916

Hotel Admiral 5*

 

DESCRIERE: Hotelul Admiral se afla in centrul statiunii Nisipurile de Aur, intr-o atmosfera plina de viata, la o distanta de mers pe jos de toate atractiile din statiune. Numai o alee pietonala o separa de plaja larga de nisip. Distanta de plaja: 20 m.

CAMERE: Camerele duble sunt cu baie sau dus / WC, control individual de aer conditionat, telefon, TV prin satelit, minibar, uscator de par, mocheta, balcon. Cele mai multe dintre ele au vedere la mare frontala sau laterala. Apartamentele Junior suite sunt mai spaţioase decat camerele standard, cu mai mult mobilier imbunatatit, unele sunt cu pat de tip francez, cu baie sau duş / WC, control individual de aer conditionat, telefon, TV prin satelit, minibar, uscator de par, mocheta, balcon, cateva cu o vedere panoramica la mare. Unele camere au conexiune la Internet. Apartamentele standard au 2 camere separate, cu baie sau duş / WC, control individual de aer conditionat, telefon, TV prin satelit, minibar, uscator de par, mocheta, balcon, toate unitatile fiind cu vedere la mare frontala sau laterala.

FACILITATI: un hol cu receptie şi un lounge elegant; 2 restaurante (restaurant principal de nefumatori, a-la-carte Restaurant); o cafenea vieneza; o casa de schimb, mai multe magazine, o piscina interioara si una exterioara cu sectiune pentru copii, un club de sanatate, cu o sala de gimnastica, spa, centru wellness si sauna.

 

Noutati:

Search Engine Submission - AddMe