DESTINATII DE VACANTA

Detalii si rezervari: 0237 640 389, 0740 148 660, 0744 631 916

Hotelul Victoria Palace 5*

 

DESCRIERE: Hotelul Victoria Palace 5* este situat in partea de nord a statiunii Sunny Beach, la 10 m fata de plaja, faleza fiind chiar in fata hotelului.

CAMERE: Hotelul Victoria Palace 5* are 9 etaje, 4 lifturi - 2 dintre ele cu vedere panoramica, 545 de camere, 42 apartamente. Camere duble cu vedere la parc sau la mare , studiouri cu vedere la parc sau la mare. Toate camerele au aer conditionat, baie, telefon, tv satelit, seif in camera, minibar. O parte din camerele cu vedere la parc nu dispun de balcon. Camerele Single nu au balcon. O parte din camere nu dispun de balcon. Repartizarea in acest sens se face numai la receptie in momentul cazarii si este in functie de disponibil.

FACILITATI: Hotelul Victoria Palace 5* ofera oaspetilor sai receptie, casa de schimb valutar, bijuterie, restaurantul principal Hollywood cu terasa, restaurantul italienesc La Gondola, Irish pub, Palma bar, Mezzanine bar cu terasa, safari lobby bar, internet club. Parcare gratuita, pentru clientii hotelului, in limita locurilor disponibile.

 

Noutati:

Search Engine Submission - AddMe