DESTINATII DE VACANTA

Detalii si rezervari: 0237 640 389, 0740 148 660, 0744 631 916

Hotel Royal Palace Helena Park

 

DESCRIERE: Complexul hotelier Helena Resort este format din 2 hoteluri cu clasificarea de cinci stele si 6 vile de lux "VIP villas" apropiate. Hotelul Royal Palace Helena Sands 5*este situat pe malul marii, avand o frumoasa deschidere catre plaja de nisip din Sunny Beach si o frumoasa panorama catre mare. Hotelul Royal Palace Helena Park 5* este situat in imediata vecinatate a acestuia. Cele doua hoteluri sunt separate printr-un parau natural, traversat de poduri pitoresti. Hotelurile se afla intr-o zona plina de vegetatie luxurianta, complexul avand gradini interioare ce se intand pe o suprafata de 14.500 mp. Suprafata totala a complexului depaseste 55 mp. Cladirile construite cu stil si bun gust, utilizand combinatia de piatra si lemn, se incadreaza perfect in aceasta imagine feerica. Distanta fata de aeroportul din Burgas este de circa 28 km., fata de medievalul oras Nessebar este de circa 10 km., iar fata de centrul statiunii Sunny Beach este de circa 3 km.

CAMERE: Hotelul Royal Palace Helena Park 5* este format din 3 cladiri apropiate a cate sase niveluri, 3 lifturi, avand capacitatea totala de cazare de 77 camere duble, 138 camere duble superior si 18 apartamente cu 1 dormitor. Toate camerele duble standard sunt spatioase (32 mp.) si dispun de urmatoarele dotari: Aer conditionat centralizat, TV satelit, Minibar, Telefon, Seif (contra cost), Internet (contra cost), Grup sanitar propriu cu cabina de dus, Balcon. Camerele duble tip Superior au suprafata mai mare (36 mp.) si aceleasi dotari ca si camerele duble standard. Apartamentele sunt foarte spatioase (60 mp.) si sunt formate dintr-un dormitor si sufragerie. O parte din apartamente dispun de usi interconectante.

FACILITATI: In cadrul hotelului sunt urmatoarele restaurante si baruri: Restaurant principal "Poseidon", room service/ Lobby Bar/ Bar Salon/ Marmaid Bar - spectacole de seara si muzica live. In apropierea complexului oaspetii se pot bucura de minigolf, calarie, inchiriere de biciclete, parasailing, scufundari si alte activitati si sporturi nautice. La cerere se pot oferi servicii de taxi, transport de la si la aeroport (Burgas), inchiriere carucioare pentru copii, spalatorie/calcatorie. Complexul dispune de parcare supraterana si subterana pazita. Nu se accepta animale de companie.

 

 

Noutati:

Search Engine Submission - AddMe