DESTINATII DE VACANTA

Detalii si rezervari: 0237 640 389, 0740 148 660, 0744 631 916

Pilot Beach Resort & Spa Hotel 5*

  • img-geo/place-pilot-beach-resort---spa-hotel-5---589_0_sm.jpg
  • img-geo/place-pilot-beach-resort---spa-hotel-5---589_1_sm.jpg
  • img-geo/place-pilot-beach-resort---spa-hotel-5---589_2_sm.jpg
  • img-geo/place-pilot-beach-resort---spa-hotel-5---589_3_sm.jpg
  • img-geo/place-pilot-beach-resort---spa-hotel-5---589_4_sm.jpg
  • img-geo/place-pilot-beach-resort---spa-hotel-5---589_5_sm.jpg
  • img-geo/place-pilot-beach-resort---spa-hotel-5---589_6_sm.jpg
  • img-geo/place-pilot-beach-resort---spa-hotel-5---589_7_sm.jpg

 

DESCRIERE: Se afla la 1 km de orasul Georgioupolis, 42 km de aeroportul din Chania, 38 km de orasul Chania, 98 km de Heraklion, 18 km de Rethymno, 1 km de cel mai apropiat resort din Georgioupolis, si la 4 km de resortul Lake Kurnas.

CAMERE:  Un total de 450 de camere: Aer conditionat, TV LCD cu conexiune usb, telefon, voice mail, Wi-Fi (gratuit), ceas cu alarma, seif (cu plata), frigider (mini-bar - la cerere), bucatarie electrica, accesorii pentru ceai, bai cu marmura (toaleta, halate, papuci, uscator de par, oglinda cosmetica), balcon / terasa. La check-in in toate camerele - apa minerala. Pentru vizitatori regulati si clientii VIP - fructe, vin, flori, apa minerala. Bungalou twin cu vedere la piscina sau la gradina (~ 30 m)  dormitor spatios, vederi magnifice asupra piscinelor si peisajului, localizate in gradina, inconjurata cu copaci de avocada si eucalipt. Bungalou la parter - cu acces la piscine. Capacitate cazare - 2-4 persoane. Bungalou twin pe plaja (~ 24 m)  situate la parter, direct acces la plaja. Camerele la etaj - un balcon mare, cu vedere la plaja. Dormitor, baie din marmura. Capacitate cazare - 3 persoane. Junior Suite (~ 34 m)  consta intr-o camera spatioasa ( dormitor living combinate, sau 1 2 canapele), baie cu jacuzii si / sau dus cu hidromasaj, terasa cu decor de lemn si sezlonguri. Capacicate cazare - 2-4 persoane. Suite Beach Front (~ 34 m)  un dormitor spatios si un living separat cu 2 canapele, baie cu jacuzzi si / sau dus cu hidromasaj. Localizat la primul etaj, chiar pe plaja. Capacitate cazare - 2-4 persoane. Family Junior Suite 2 dormitoare cu vedere la piscina si la gradina (~ 42 m)  in 2 consta dormitoare cu o baie. Un dormitor - cu pat king-size, al 2-lea dormitor - 2 paturi de o persoana. La primul nivel Suita - cu acces la piscina, balcon mare (priveliste la gradina si piscina). Ideal pentru familii cu copii. Capacitate cazare - pana la 5 persoane. Deluxe Panorama Bungalou cu vedere la piscina sau gradina (~ 60 m) suita consta in living cu o canapea si un dormitor separat cu un Pat King-Size, dormitor spatios cu Jacuzzi. Terasa panoramica cu vederi magnifice la piscina si gradina, al 2-lea etaj. Capacitate cazare - pana la 4 persoane. Deluxe Bungalou Suite cu vedere la mare-(~ 45 m)  si dormitor living in plan deschis, terasa Larga  cu vedere magnifica catre mare, al 2-lea etaj. Capacitate cazare - pana la 3 persoane. Deluxe Aqua Bungalou cu vedere spre piscina si gradina-selection (~ 55 m)  Suita cu piscina privata si gradina privata, echipata cu scaune, canapea, sezlonguri Si umbrele. Consta intr-un living spatios si un dormitor cu pat king-size (separate de o usa), baie din marmura (jacuzzi si dus), 2 bai. Capacitate cazare - 2-4 persoane.

FACILITATI: 4 piscine cu sectiuni pentru copii, piscina interioara incalzita (aprilie si octombrie) sezlonguri si umbrele langa piscina- gratuit, televiziune si cinema, cu ecran mare, piscina pentru copii, pat pentru copii, plaja cu nisip, sezlonguri.

 

Noutati:

Search Engine Submission - AddMe