DESTINATII DE VACANTA

Detalii si rezervari: 0237 640 389, 0740 148 660, 0744 631 916

Venus Beach 3*

 

DESCRIERE: Venus Beach Hotel este situat pe malul marii,  la 12 km de Chania si la 800m de Platanias, la o distanta de 10 minute fata de magazine si taverne.  Statie de autorbuz se afla la o distanta de 10 minute  de hotel.

CAMERE: Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai 39 de camere spatioase, dintre care 26 camere duble si 13 camere triple . Camerele duble: au o suprafata de aprox. 22 mp, doua paturi, aer conditionat (contra cost), telefon, acces la internet wireless (contra cost), frigider, balcon cu terasa cu masa si scaune, baie cu dus, WC, uscator de par, perdea de dus. Camerele triple: in plus fata de cele duble au o suprafata de 28 mp si pat suplimentar.

FACILITATI: receptie pe timp de zi, bar, spatiu separat cu TV, spatiu pentru utilizarea calculatoarelor cu acces la internet (contra cost), WI-FI in zonele comune cu utilizarea laptopului propriu (la receptie / bar – cu taxa),  inchiriere masini sau motociclete, medic, camera de bagaje, restaurant, piscina exterioara,  seif la receptie (contra cost), baby sitting (contra cost). Baby siting, piscina pentru copii, patuturi pentru copii sunt disponibile la cerere (gratuit)

 

Noutati:

Search Engine Submission - AddMe