DESTINATII DE VACANTA

Detalii si rezervari: 0237 640 389, 0740 148 660, 0744 631 916

Hotel Premier Luxury Resort Bansko Bulgaria - 5*

 

DESCRIERE:Hotelul Premier Luxury Mountain Resort este situat in statiunea Bansko, aproape de gondola lift. A fost inaugurat pe data de 1 mai 2009.

CAMERE: Toate tipurile de camere sunt decorate si mobilate cu gust, asigurand cel mai inalt nivel de confort si liniste pentru fiecare oaspete. Opţiunile standard de cazare camera sunt: camera duble, apartamente. De asemenea hotelul ofera optiuni de cazare si in colectia de camere PREMIER.

FACILITATI: receptie 24/24, piscina interioara, facilitati pentru evenimente si conferinte, centru fitness, piscina interioara, Jacuzzi exterior, sala de fitness, yoga, diferite tipuri de sauna, baie cu aburi, baie turceasca, zona de relaxare, diverse tratamente. La Premier Luxury Mountain Resort ofera servicii de masa exceptionale si o mare varietate de bauturi racoritoare si alcoolice. Fie ca alegeti sa serviti ceva de baut la Nectar Bar sau sa mancati la Restaurantul Dionyssos (bufet suedez)sau la elegantul restaurant Amvrosia veti avea parte de servicii ireprosabile.

 

Noutati:

Search Engine Submission - AddMe