DESTINATII DE VACANTA

Detalii si rezervari: 0237 640 389, 0740 148 660, 0744 631 916

Hotel Perun Lodge Bansko Bulgaria - 4*

 

DESCRIERE: Perun Lodge este un apart-hotel situat in inima uneia din cele mai moderne si dotate statiuni de ski din Estul Europei - Bansko (la 350 de metri de lift si 800 de metri de centrul orasului). Complexul s-a deschis in anul 2009 si isi asteapta turistii in conditii ideale pentru o vacanta la ski in Bulgaria.

CAMERE: 110 apartamente cu un dormitor, 74 de garsoniere, 20 de mesoneturi cu un dormitor. Toate garsonierele si apartamentele sunt confortabile si dotate cu televiziune prin cablu, telefon, mini bar, seif, cada/dus si uscator de par in baie.

FACILITATI: simulator golf - unic in bansko, loc de joaca pt. copii, depozitare echipamente schi, centru fitness modern echipat, sauna, piscina interioara, parcare etc. Catering: Restaurantul este modern - 150 de locuri; se caracterizeaza prin decorul sau elegant si bucataria sa extraordinara; Lobby Bar - 32 locuri (coctails, prajituri etc) ; Piano Bar (100 locuri); Vitamina Bar - energizante, alcoolice, nealcoolice si calde, sucuri naturale, prajituri si inghetata, cocktail-uri alcoolice si nealcoolice. Centru SPA: O parte din procedeele SPA, de care puteti sa va bucurati sunt: hamam, jacuzzi, cada Cleopatrei, terapii exotice si clasice pentru corp (cu ciocolata, miere, lapte, uleiuri eterice si plante, cafea, soia, orez, extras din struguri, pietre vulcanice calde, bambus) terapii luxoase pentru fata, procedee speciale pentru barbati si salon de cosmetica

 

Noutati:

Search Engine Submission - AddMe