DESTINATII DE VACANTA

Detalii si rezervari: 0237 640 389, 0740 148 660, 0744 631 916

ApartHotel Redenka Bansko Bulgaria - 4*

 

DESCRIERE: Hotelul Redenka este situat intr-o zona pitoreasca cu multa spatiu verde, are curat si un rau in apropiere. Este foarte aproape de drumul principal Sofia-Bansko si doar la 1 km departare de singurul teren de golf profesional cu 18 gauri din zona. Hotelul se afla la 7 km de satiunea Bansko, in Razlog.

CAMERE: studio-uri si apartamente cu 1 sau 2 dormitoare, amenajate cu stil, oferind comfort si tihna pentru ca tu sa te poti relaxa si simti farmecul hotelului. Studio-urile (35m2) au o camera cu o bucatarie mica, cabina de dus in baie si terasa. Apartamentele (50-55m2/90 m2) au unul sau doua dormitor, camera de zi, bucatarie, cabina de dus in baie, terasa si uscator de par.

FACILITATI: room service, internet gratuit in tot complexul, transport catre telegondola, terenul de golf si in orasul Bansko, seif, sala de conferinte cu 40 de locuri si echipata cu sistem audio-video, calculatoare, flip-chart, etc.; centru medical, gradinita, excursii, schimb valutar, spalatorie, parcare si spalatorie auto. Centru SPA: piscina interioara si exterioara, piscina pentru copii, sauna, baie de aburi, jacuzzi, centru fitness, solar, masaj, centru de infrumusetare, coafor, manichiura si pedichiura. Catering: in complex exista o taverna „Ethno” in stil national, care ofera exclusive mancaruri si bauturi bulgaresti, insa accentul este pus pe specialitatile din regiunea Bansko si gustul de neuitat al vinurilor Melnik.

 

Noutati:

Search Engine Submission - AddMe