DESTINATII DE VACANTA

Detalii si rezervari: 0237 640 389, 0740 148 660, 0744 631 916

Hotel Pirin Bansko Bulgaria - 4 *

 

DESCRIERE: Hotelul Pirin este amplasat intr-o zona pietonala, in apropierea parcului din statiunea Bansko. Partia de ski este la cca 30 de minute de mers dar sunt microbuze si autobuze regulate ce asigura de transferul la gondola.

CAMERE: Hotelul are 4 single, 47 camere duble şi 8 apartamente cu un singur dormitor. Camere si apartamente oferi facilitati locale de incalzire, sambata TV, linie directa de telefon, mini-bar, WC / baie cu dus / cada, unele cu terasa. Apartamentele constau dintr-un dormitor si un living; au aer conditionat. Majoritatea camerelor au vedere spre munte.

FACILITATI: Hotel Pirin, Bansko dispune de un restaurant cu conditionat 85 de locuri, o terasa in aer liber pentru BBQ 65 barbati si o frumoasa priveliste panoramica; un club de noapte cu o capacitate de 45 de locuri, o taverna traditionala pentru 65 de persoane; un 24 / 7 lobby-bar TV cu ecran mare, tansfer gratuit la partia de ski gratuit la schi lift, parcare, dulap de schi, 2 lifturi, curatatorie si calcatorie, room-service pana la 22.30; sala de conferinte complet utilata - 60 locuri; sala de fitness, piscina acoperita, sauna, baie de aburi, centru de masaj, solar, tenis de masa, biliard, club de internet, biciclete de inchiriat;

 

Noutati:

Search Engine Submission - AddMe