DESTINATII DE VACANTA

Detalii si rezervari: 0237 640 389, 0740 148 660, 0744 631 916

Apartmente Winslow Highland Bansko Bulgaria

 

DESCRIERE: Aparthotel Winslow Highland este situat la 70m de telegondola si 900m de centrul orasului Bansko, unde sunt multe oportunitati de recreere si divertisment.  Hotelul este demn de luat in seama pentru o vacanta la ski.

CAMERE: Aparthotelul are 60 camere, intr-o cladire compacta, special conceputa sa mentina caldura in interior si sa ofere o atmosfera relaxanta si placuta in timpul iernii. Hotelul are un parc mare cu vegetatie bogata, banci si sculpturi din lemn. Fiecare camera are unul sau doua dormitoare separate, o camera de zi si baie cu cada sau cabina de dus. Bucataria si locul unde se ia masa sunt de obicei in acelasi loc spatios si complet echipate. Paturile pot fi simple sau matrimoniale, la alegere, cu fotoliu sau canapea extensibila. Alte facilitati: TV prin satelit, telefon, frigider.

FACILITATI:parcare subterana, sala fitness, lobby bar, transport catre aeroport la cerere, garderoba pentru ski, access cu animale.Centru SPA: piscina interioara, sauna, jacuzzi, baie de aburi, studio de masaj.

 

Noutati:

Search Engine Submission - AddMe