DESTINATII DE VACANTA

Detalii si rezervari: 0237 640 389, 0740 148 660, 0744 631 916

Hotel Murgavets Pamporovo Bulgaria - 4

 

DESCRIERE: este situat la 5 km distanță de stațiunea Pamporovo, în apropiere de stațiunea Stoykite, la 500m de telescaun și la 5 km de lacurile Smolyan.

CAMERE: complexul este alcatuit din 6 corpuri de cladiri si insumeaza 168 de camera si apartamente confortabile si cu gust amenajate; telefon, conexiune internet, seif, baie cu cada sau dus, balcon sau terasa etc.

FACILITATI: internet, animatie pentru copii, piscina, sala fitness, Jacuzzi, sauna, baie turceasca, parcare, receptie 24/24, magazin echipamente sportive si inchiriere echipament ski, schimb valutar, ingrijire medicala; centru spa modern ce practica diverse proceduri si terapii de relaxare. Evenimente / conferinte: 1 sala conferinte (80 locuri / aranjament scoala si 150 teatru); centru de conferinte poate pune la dispozitie toate echipamentele necesare: multimedia, flipchart, laptop, videoproiector etc. Activitati: billiard, animatie pentru copii si adulti, frizerie / coafor, excursii in zona, magazine echipamente sportive, internet, Catering: Vitamin bar, lobby bar, bar de noapte, restaurantul Osnoven; Sky bar de unde aveti o priveliste deosebita asupra imprejurimilor.

 

Noutati:

Search Engine Submission - AddMe