DESTINATII DE VACANTA

Detalii si rezervari: 0237 640 389, 0740 148 660, 0744 631 916

Hotel Dafovska Pamporovo Bulgaria - 3

 

DESCRIERE: Hotelul Dafovska este situat in centrul statiunii Pamporovo – perla din Rodopi. Peisajele minunate catre varful Snezhanka, partiile de ski si muntii Rodopi transforma sederea ta intr-o vacanta incredibila. Proprietarul hotelului este fosta campioană olimpică de la Nagano' 98, Ekaterina Dafovska. Ea este o campioană populară la proba de biatlon.

CAMERE: hotelul are 34 camere duble, din care 19 cu pat suplimentar si 10 apartamente cu dormitor si camera de zi; cablu TV, minibar, telefon, balcon, curatenie zilnica, schimbare lenjeri pat la 3 zile, schimbare prosoape zilnic, cabina de dus sau cada, uscator de par.

FACILITATI:parcare pazita, internet in spatiile comune, garderoba de ski, seif, room service, fier de calcat, jacuzzi, sauna, camera de masaj, baie de aburi, patut pentru copil, se accepta carti de credit. Catering: restaurant clasic cu 55 de locuri; in foaier si lobby bar puteti simti spiritul campioanei olimpice de la Nagano' 98, Ekaterina Dafovska, putant vedea si cateva din premiile acestei castigate la probele de biathlon.

 

Noutati:

Search Engine Submission - AddMe