DESTINATII DE VACANTA

Detalii si rezervari: 0237 640 389, 0740 148 660, 0744 631 916

Hotel Forest Nook Pamporovo Bulgaria - 3

 

DESCRIERE: Hotelul Forest Nook este unul din cele mai noi complexe din statiunea de ski Pamporovo. Este situat pe drumul principal, la 600m de partiile de ski. Inconjurat de padurea de pini a muntelui Rodopi, acest complex este cu adevarat un refugiu de vacanta unic si o alegere grozava pentru cei ce vor sa scape de agitatia de la oras.

CAMERE: hotelul dispune de camere duble, apartamente cu unul sau doua dormitoare si cabanute, putand acomoda peste 600 de oaspeti; apartamentele au bucatarie completa, TV de 21’’ cu peste 40 de canale, DVD player, internet, minibar; 9 cabanute de lux se afla langa hotel, avand o camera de zi cu semineu si bucatarie, Wi-Fi, iar o scara din lemn stilata duce la etaj unde sunt 2 dormitoare si 2 bai; alte dotari includ balcon, seif, cabina de dus, patut pentru copil.

FACILITATI: centru SPA, piscina interioara, piscina pentru copil, loc de joaca pentru copii, parcare, room service, garderoba de ski, centru fitness, sauna, baie turceasca, masaj, biliard, disco, sala de conferinte. Catering: restaurant cu specialitati din bucataria bulgareasca si internationala, precum si din bucataria locala Rodopi; lobby bar-ul ofera o varietate de bauturi reci si calde, fiind potrivit pentru relaxare intr-o atmosfera linistita.

 

Noutati:

Search Engine Submission - AddMe