DESTINATII DE VACANTA

Detalii si rezervari: 0237 640 389, 0740 148 660, 0744 631 916

Star Inn Hotel Wien Schönbrunn 3*

Star Inn Hotel Wien Schönbrunn 3*

Descriere

Star Inn Hotel Wien Schönbrunn este amplasat convenabil, în districtul 15 din Viena, la 5 minute de mers cu metroul de Palatul Schönbrunn și de Gara Westbahnhof. Stația de metrou Längenfeld (liniile U4 şi U6) se află la numai 100 de metri.

Mariahilferstrasse este situata la aproximativ 5 minute de mers cu mijloacele de transport in comun.

Camere

Camerele Hotelului: 283, Lanţ hotelier: Star Inn Hotels.

Camerele hotelului oferă aer condiționat, un TV LED cu canale prin cablu, acces gratuit la Wi-Fi și o zonă de relaxare. Băile includ un duș, iar unităţile de cazare au mobilier modern. Sunt disponibile camere pentru oaspeţii cu mobilitate redusă.

Facilitati

La cerere este oferit un bufet de mic dejun, iar Star Inn Schönbrunn are un distribuitor automat şi un bar unde puteți savura băuturi calde și reci.

Garajul privat de parcare poate fi utilizat contra cost. Centrul orașului Viena se află la numai 4 stații de metrou, iar strada comercială Mariahilferstrasse este situată la aproximativ 5 minute de mers cu mijloacele de transport în comun.


Mâncăruri și băuturi, bar, snack bar, meniuri cu diete speciale (la cerere)

Internet;Gratuit! Internet wireless este disponibil în întregul hotel şi este gratuit.

Parcare;Este posibilă parcarea privată la proprietate (este necesară rezervare) şi costă 15 EUR pe zi.

Servicii: automat (băuturi), automat (gustări), recepţie deschisă nonstop, birou de turism, cameră de bagaje, vestiare, lustruire pantofi, săli de conferinţă şi petreceri

General: camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere de familie, lift, încălzire, cameră cu facilităţi antialergice, aer condiţionat

Limbi vorbite, rusă, portugheză, poloneză, maghiară, franceză, engleză, germană

 

Noutati:

Search Engine Submission - AddMe