DESTINATII DE VACANTA

Detalii si rezervari: 0237 640 389, 0740 148 660, 0744 631 916

HOTEL SOKOS 4*

  • img-geo/place-hotel-sokos-4---914_0_sm.jpg

HOTEL SOKOS 4*

Descriere

Sokos Hotel Levi este un hotel modern si atractiv cu multe posibilitati de petrecere a timpului liber. Are un standard ridicat pentru servicii si este cel mai nordic hotel din cadrul lantului de hoteluri Sokos. Locatia este foarte buna, fiind amplasat in centrul statiunii Levi, in imediata apropiere a tuturor serviciilor si activitatilor.

Frumusetea naturala a Laponiei si varietatea sa sezoniera sunt regasite in interioarele hotelului si atmosfera sa. .

Sokos Hotel Levi este un hotel modern si atractiv cu multe posibilitati de petrecere a timpului liber. Are un standard ridicat pentru servicii si este cel mai nordic hotel din cadrul lantului de hoteluri Sokos.

Sokos Hotel Levi dispune de o locatie foarte buna. Acesta este amplasat in centrul statiunii Levi, in imediata apropiere a tuturor serviciilor si activitatilor.

Camere

Sokos Hotel Levi beneficiaza de 202 camere in trei cladiri, toate fiind dotate cu: TV, fier de calcat, seif, halate de baie si papuci; camerele superior au o suprafata de aproximativ 31 m² si au sauna proprie si canapea extensibila.

Facilitati

Departamentul de sauna are doua componente: sauna si o baie jacuzzi.

Printre alte facilitati ale hotelului se numara: restaurantul Kiisa si cafeneaua Coffee House, parcare

Frumusetea naturala a Laponiei si varietatea sa sezoniera sunt regasite in interioarele hotelului Sokos Levi si atmosfera sa.

Tip masa , Mic dejun

Noutati:

Search Engine Submission - AddMe