DESTINATII DE VACANTA

Detalii si rezervari: 0237 640 389, 0740 148 660, 0744 631 916

Hotel Maraya 3*, Bansko, Bulgaria

Descriere hotel

Hotelul Maraya 3 * din Bansko se afla la o distanta de 750 m de Gondola si la 1,5 km ce centrul statiunii Bansko. A fost construit in anul 2006, renovat in anul 2013, are 3 cladiri interconectate, 4 etaje, lift, 54 de unitati de cazare.

 

Facilitati

Hotelul Maraya 3 * dispune de receptie, seifuri de inchiriat (contra cost), room service (contra cost), Wi-Fi in zonele publice, vestiar pentru echipamentul de ski, lobby bar, restaurant principal, sala de jocuri, sala de conferinte (capacitate 50 locuri).
Copii: patut (la cerere, gratuit), scaune inalte pentru copii in restaurant,.
Gratuit: acces la piscina, sauna, baie de aburi, fitness, transport pana la Gondola si retur.
Contra cost: tenis de masa, biliard, masaj, tratamente Spa etc.
Animalele de companie de talie mica sunt permise doar cu confirmarea in avans de catre hotel (gratuit).
Parcare: exteriora (gratuit, in limita locurilor isponibile).

Camere

Hotelul Maraya 3* dispune de urmatoarele tipuri de cazare:

- 34 Camere duble (22mp): (2 paturi normale + 1 pat suplimentar, max. 3 adulti), cu pat dublu sau 2 paturi separate, iar patul suplimentar este o canapea extensibila, are podea cu mocheta. Camerele duble Deluxe sunt mai spatioase decat camerele duble standard si mai frumos mobilate. Acestea au balcon si baie cu cada.
- Apartament cu 1 dormitor (60 mp): (2 paturi normale + 2 paturi suplimentare, max. 2 adulti + 2 copii), dormitor cu un pat dublu, iar in living este o canapea extensibila si are podea cu gresie si balcon.
- Apartament cu 2 dormitoare: (4 paturi normale + 2 paturi suplimentare, max. 4 adulti + 2 copii), dormitoarele au pat dublu sau 2 paturi separate, in living este o canapea extensibila si au balcon.
Toate unitatile de cazare dispun de incalzire centrala, Tv satelit, mini bar, baie cu cabina de dus si feon. Unele unitati au si fierbator.

 

 

Noutati:

Search Engine Submission - AddMe