DESTINATII DE VACANTA

Detalii si rezervari: 0237 640 389, 0740 148 660, 0744 631 916

Hotel Iceberg 3*, Bansko, Bulgaria

 

Descriere hotel

Hotelul Iceberg 3* este situat la 800 m de Gondola. A fost construit in anul 2005, are 3 etaje, lift si 35 de unitati.

 

Facilitati

Hotelul  Iceberg 3* dispune de receptie, seifuri de inchiriat (contra cost), room service, vestiar pentru echipamentul de ski, Wi-Fi, 2 sali de conferinte cu echipament tehnic, restaurant principal, lobby bar, restaurant traditional mahana, Facilitati la centrul SPA.
Copii: patut (la cerere, gratuit), sectiune pentru copii la piscina, babysitting (la cerere, contra cost).
Gratuit: vestiarul pentru echipamentul de ski, piscina interioara, jacuzzi, baie de aburi, sala de sport, transportul pana la Gondola.
Contra cost: tenis de masa, tratamente SPA, masaj, baie turceasca, biliard.
Animalele de companie nu sunt permise. 
Parcare: exterioara (in limita locurilor disponibile).

 

Camere

Hotelul  Iceberg 3* dispune de urmatoarele tipuri de cazare:

- 25 Camere duble: (2 paturi normale + 1 pat suplimentar, max. 2 adulti + 1 copil), cu pat dublu sau 2 paturi separate, patul suplimentar este un fotoliu extensibil.
- 3 Camere duble Superior: (2 paturi normale + 2 paturi suplimentare, max. 3 adulti sau 2 adulti + 2 copii), este mai spatioasa decat o camera dubla standard, cu pat dublu si cu 2 fotolii extensibile. 
- 4 Family rooms: (2 paturi normale + 2 paturi suplimentare, max. 4 adulti), cu 2 camere separate, un dormitor cu o canapea neextensibila si celalalt cu 2 paturi separate.
- 3 Apartamente: (4 paturi normale + 2 paturi suplimentare, max. 6 adulti sau 4 adulti + 2 copii), cu 3 camere separate, un dormitor cu pat dublu, celalalt dormitor cu 2 paturi separate, iar in living este o canapea extensibila, baie cu cabina de dus si WC separat.
Toate unitatile au incalzire, TV satelit, telefon, internet, mini bar, podea cu mocheta, baie cu cabina de dus si feon. Camerele de la primul si al doilea etaj au balcon, iar cele de la ultimul etaj au o vedere panoramica si sunt fara balcon.

 

 

Noutati:

Search Engine Submission - AddMe