DESTINATII DE VACANTA

Detalii si rezervari: 0237 640 389, 0740 148 660, 0744 631 916

Hotel Glazne 4*, Bansko, Bulgaria

Descriere hotel

Hotelul Glazne 4* este situat in sudul statiunii Bansko, pe malul de vest al raului Glazne si la 1,5 km distanta de telecabina. Complexul este format din 7 vile si o cladire cu 4 etaje, lift, 4 camere duble, 4 camere duble de lux, 8 apartamente.

 

Facilitati

Hotelul Glazne 4* dispune de restaurant, taverna (restaurant traditional bulgaresc), 2 baruri, internet wireless, sala de conferinte (capacitate 60 locuri), room service, seif, casa de schimb valutar, magazine de cadouri, spalatorie (contra cost), piscina interioara, fitness, sauna, solar, masaj (contra cost), thalassoterapie, loc de joaca pentru copii, tenis de masa.

Gratuit: transport pana la Gondola, sauna, fitness, piscina, internet wireless, locuri de parcare, camera depozitare echipament propriu de schi.

 

Camere

Hotelul Glazne 4* dispune de:
- Vilele: construite in stilul architectural specific statiunii. Sunt foarte spatioase si confortabile, pentru familii cu copii si relaxarea alaturi de prieteni. La parter – living cu semineu, telefon, TV satelit, bucatarie complet echipata, minibar, masa cu 8 scaune, sauna, taverna cu semineu ( doar 6 din cele 7 vile au taverna), baie cu dus. La etaj – 2 dormitoare separate, TV satelit, telefon, radio cu ceas si alarma, minibar, cada, uscator de par, halat de baie, seif, balcon, intr-una dintre camera exista posibilitatea de a pune un pat suplimentar. 
- Camere duble: Tv satelit, seif, radio cu ceas si alarma, telefon, minibar, cada, uscator de par, halat de baie, seif, balcon. Nu exista posibilitatea pentru paturi suplimentare. 
- Camera duble Deluxe (mai spatioasa): TV satelit, dormitor cu pat matrimonial si un living cu o canapea dubla extensibila, balcon. 
- Apartament: living cu o canapea dubla extensibila si un pat matrimonial, TV satelit, seif, radio cu ceas si alarma, telefon, minibar, cada, uscator de par, halat de baie, balcon.

 

Noutati:

Search Engine Submission - AddMe