DESTINATII DE VACANTA

Detalii si rezervari: 0237 640 389, 0740 148 660, 0744 631 916

Hotel Royal Plaza 3*, Borovets, Bulgaria

 

Localizare: hotelul se afla la 50 metri distanta fata de ski lift.

 

Capacitate: 2 camere duble, 16 apartamente cu 1 sau 2 dormitoare, 4 studio-uri, 1 maisonette.


Facilitati: hotelul de 4 etaje dispune de seif la receptie (contra cost, cca 1 eur/zi), lift,  rent a car, garaj, centru pentru depozitarea materialelor sportive, magazin, bancomat, birou de schimb valutar, parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate garanta/rezerva din agentie). Se accepta cartile de credit! Pentru copii - patut pentru infanti (gratuit, la cerere).
Este permis accesul cu animale de companie (pana la 3 kg)!


Studiourile (40 mp): pat matrimonial, canapea extensibila (+/-),  kitchineta cu vase si tacamuri, ceainic electric, filtru de cafea, toaster, plita electrica, cuptor, aspirator, frigider, TV, uscator de rufe, baie cu cada sau dus, podeaua este acoperita cu parchet, incalzire.

 

Apartament 1 dormitor (65 mp): pat matrimonial in dormitor si canapea extensibila in living cu usa comunicanta intre cele 2 unitati, kitchineta cu vase si tacamuri, ceainic electric, filtru de cafea, toaster, plita electrica, cuptor, aspirator, frigider, TV, uscator de rufe, baie cu dus, podeaua este acoperita cu parchet si mocheta, incalzire. 


Apartament 2 dormitoare (85 mp.): pat matrimonial in dormitor si canapea extensibila in living cu usa comunicanta intre cele 2 unitati, kitchineta cu vase si tacamuri, ceainic electric, filtru de cafea, toaster, plita electrica, cuptor, aspirator, frigider, TV, uscator de rufe, baie cu dus, podeaua este acoperita cu parchet si mocheta, incalzire. 


Maisonette (100 mp): pat matrimonial in dormitor si canapea extensibila in living cu usa comunicanta intre unitati, kitchineta cu vase si tacamuri, ceainic electric, filtru de cafea, toaster, plita electrica, cuptor, aspirator, frigider, TV, semineu, uscator de rufe, baie cu dus sau cada, podeaua este acoperita cu parchet si mocheta, incalzire, vedere la partiile de ski / munte. 

 

Noutati:

Search Engine Submission - AddMe