DESTINATII DE VACANTA

Detalii si rezervari: 0237 640 389, 0740 148 660, 0744 631 916

Complexul de apartamente Semiramida Garden 3*, Borovets, Bulgaria

 

Localizare

    Complexul de Apartamente Semiramida Garden din Borovets se afla la 1470 m deasupra nivelului marii si este inconjurat de paduri de pini. Complexul se afla in imediata apropiere a partiilor de schi si a telechiului, la doar 250 de metri distanta.

 

 

Apartamente

        Complexul Semiramida Garden din Borovets este format din patru unitati interconectate: unul dintre ele este un  spa hotel de cu restaurant – Borovets Hill, iar celelalte trei unitati sunt formate din camere de hotel, studio-uri si apartamente.

 

          Toate apartamentele sunt orientate spre un peisaj montan de exceptie. Complexul de apartamente este format din 185 de apartamente si studio-uri, garaj subteran dispus pe 2 nivele, o receptie, lobby bar si dulapuri pentru depozitarea echipamentului de schi. Fiecare unitate este echipata cu un lift. Studio-urile sunt alcatuite dintr-un pat dublu, kithineta (aragaz, cuptor cu microunde, frigider, masa pentru cinat, scaune), grup sanitar propriu, balcon, TV satelit, telefon.

 

        Apartamentele cu 1 doritor sunt alcatuite din living cu canapea extensibila, dormitor, kitchineta (aragaz, cuptor cu microunde, frigider, masa pentru cinat, scaune), balcon, grup sanitar propriu, TV satelit, telefon.

          Apartamentele cu 2 dormitoare sunt alcatuite din living cu canapea extensibila, 2 dormitoare, chicineta (aragaz, cuptor cu microunde, frigider, masa pentru cinat, scaune), 2 balcoane, 2 grupuri sanitare, TV satelit, telefon.

 

 

Facilitati

        Complexul Semiramida Garden dispune de : centru SPA, bai Vichy, salon de bronzat, piscina acoperita incalzita, fitness, sauna, baie cu aburi, salon de masaj, baie turceasca, baie ruseasca, sali in care se poate practica fizioterapia, hidromasaj, garderoba pentru echipamentul de ski, restaurant , lobby bar,magazine, sala de conferinta, cabinet medical, coafor si parcare.

 

Noutati:

Search Engine Submission - AddMe