DESTINATII DE VACANTA

Detalii si rezervari: 0237 640 389, 0740 148 660, 0744 631 916

Residence Bellevue, Zell am See, Austria

 

 

Apartamentele de la Residence Bellevue sunt toate foarte modern si luxos. Utilizarea de sticla ofera o vedere fenomenal de la toate apartamentele. Complexul este format din sapte etaje, cu 24 de apartamente.

 

Zonele care traiesc ofera o multime de spatiu, variind de la 64 m2 la 110 m2. Cel mai mic apartament are 2 dormitoare, cea mai mare are 4 dormitoare. Fiecare apartament (nu este disponibil pentru patru apartament cu un dormitor pentru 8 persoane) are camera pentru doua persoane suplimentare care pot dormi in camera de zi. Aceasta este o optiune foarte buna pentru familii mai mari.

 

Fiecare apartament are un balcon sau terasa cu o vedere uimitoare a lacului Zell spre sud si vest. Cea mai mare Balconul este de 59 de metri patrati! În plus, fiecare apartament are cel putin un loc de parcare in garaj sub cladire. De acolo, apartamentele se poate ajunge cu un lift.

 

La etajul al patrulea este un centru spa si de relaxare. Dupa utilizarea sauna, oaspetii se pot culca pe terasa de pe puntea panorama cu vedere spre Lacul Zell.

 

Centrul de relaxare spa este accesibil din interiorul si include 2 saune, 2 camere de dus si o terasa cu mobilier de salon. Puteti folosi, de asemenea, gradina de relaxare gratuit.

Noutati:

Search Engine Submission - AddMe