DESTINATII DE VACANTA

Detalii si rezervari: 0237 640 389, 0740 148 660, 0744 631 916

Agios Nikitas, 2*, Lefkada, Grecia

DESCRIERE: Aflat la numai 150 de metri de cea mai apropiata plaja, hotelul construit traditional Agios Nikitas este situat într-o curte pavata cu piatra, decorata cu bougainvillea si iasomie. Portul din Lefkada este la 2 km, iar aeroportul Aktion este la 30 km. Oaspetii au la dispozitie o staţie de autobuz, supermarketuri si restaurante la mai putin de 100 de metri de proprietate.

CAMERE: Amenajate cu accente de alb si albastru, toate unitatile dotate cu aer conditionat se deschid pe un balcon cu vedere la Marea Ionica sau la gradina. Baia privata are uscator de par si articole de toaleta gratuite. De asemenea, exista Wi-Fi gratuit si TV.

FACILITATI: Hotel Agios Nikitas este compus din 28 camere spatioase si complet echipate si 8 apartamente,care ofera vizitatorilor, cu cazare confortabila si placuta.Exista un snack bar cu o zona interioara si in aer liber, unde puteti savura micul dejun si bauturi racoritoare. Personalul hotelului Agios Nikitas poate facilita servicii de inchiriere auto, prin intermediul carora puteti vizita faimoasa plaja Port Katsiki, aflata la 35 km. in apropiere exista o parcare gratuita.

 

Noutati:

Search Engine Submission - AddMe